Ovi uslovi prodaje definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučilac (Prodavac) je “sweet handmade stuff” Jagodina. Kupac robe je posetilac web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u korpu, pošalje narudžbinu i virmanom ili pouzeću plati Prodavcu.

Putem web shopa www.sweetstuff.rs kupcu je omogućena kupovina svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavca.

Vlasnik web stranice je “sweetstuff.rs” Sneža Stojković Pantić PR Proizvodnja ostalog nameštaja Sweet Handmade Stuff Ribare (matični broj: 66549739; PIB 10837866). Kontakt email je shop@sweetstuff.rs, kontakt telefon je +3816002211245.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

Istaknute cene u web shopu važe isključivo za kupovinu putem interneta.

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem aplikacije na web stranici i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a o tome će obavestiti Kupca e-mailom (telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

PLAĆANJE

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), kupac će Prodavcu platiti platnim karticama, pouzećem ili virmanskom uplatom. Nismo u sistemu PDV.
Sve cene proizvoda jasno su navedene na web stranici i uključuju poreze. Troškovi poštarine su takođe jasno prikazani. Trošak poštarine može varirati u zavisnosti od ukupnog iznosa porudžbine.

DOSTAVA

Uslovi dostave. Naručena roba dostavlja se (u Srbiji) do vaših ulaznih vrata.

Proizvodi se šalju kurirskom Pošta Srbija.

Okvirni rok isporuke je 2-3 radna dana (u Srbiji). Rok je period od kada putem web shopa potvrdite narudžbinu do dostave na kućnoj adresi. Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Isporuka se smatra kompletiranom kada se pošiljka uruči primaocu na adresi navedenoj pri kupovini.

KONTROLA DOSTAVE

Odmah po isporuci pošiljke , kupac je dužan da pažljivo proveri:

– da li je ambalaža oštećena

– da li broj pošiljke na paketu odgovara broju navedenom u dokumentaciji. Kupac mora odmah obavestiti kurira ako postoji bilo kakva šteta na pakovanju ili na proizvodu.U slučaju oštećene pošiljke kupac mora kontaktirati Prodavca i dati pojedinosti. U slučaju lošeg kvaliteta ili oštećenog proizvoda klijent ima pravo na hitan povrat novca po prijemu fotografije koje prikazuje oštećeni proizvod na mail Prodavca.

POVRAĆAJ SREDSTAVA

Svaka kupovina putem naše web stranice (u daljnjem tekstu: Sporazum o kupovini) od strane korisnika koji pristupa web stranici (u daljem tekstu: Klijent) uređuje se ovim opštim uslovima.

Klijent ima pravo na raskid sporazuma o kupovini, prema vlastitom nahođenju i bez razloga u roku od 7 dana. Mogućnost povraćaja robe završava se osmog dana nakon primanja pošiljke. Klijent je u obavezi da o tome na vreme obavesti . Povraćaj novčanih sredstava biće izvršen korišćenjem iste metode plaćanja kojom se koristio Klijent. Klijent ne snosi nikakve troškove osim troškova slanja proizvoda na adresu Sweet handmade stuff sedišta u Jagodini. Važno je da je roba vraćena na adresu Radoja Domanovica br 3u Jagodini u roku od 10 dana nakon primanja pošiljke. Proizvodi moraju biti neoštećeni i nekorišćeni. U slučaju lošeg kvaliteta ili oštećenog proizvoda klijent ima pravo na hitan povraćaj novca ili zamenu proizvoda po prijemu fotografije koja prikazuje oštećeni proizvod na mail korisničkog servisa.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORSINIKA

U ime “Sweet Handmade Stuff”-a Jagodina obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.